ANL va construi mai puţine locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diminuarea fondurilor alocate de la buget construcţiei de locuinţe pentru tineri prin ANL va presupune finalizarea în acest an a unui număr de doar 1.400 de locuinţe, faţă de 7.000 de unităţi cât îşi propusese Ministerul Dezvoltării la începutul anului, a anunţat astăzi instituţia.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) nu a suspendat programul de construcţie a locuinţelor pentru tineri prin ANL şi nici pe cel de reabilitare termică a locuinţelor, însă, în urma reducerii bugetului ministerului cu 10%, şi bugetele alocate acestor programe au fost reduse, se arată într-un comunicat al MDRT.
Astfel, diminuarea fondurilor alocate de la bugetul de stat construcţiei de locuinţe pentru tineri prin ANL presupune finalizarea în acest an a unui număr de aproximativ 1.400 de locuinţe, faţă de 7.000 de locuinţe, cât se estima la începutul lui 2010. În ceea ce priveşte programul de reabilitare termică, bugetul MDRT pe anul în curs nu a permis contractarea de lucrări noi, ci doar finalizarea celor 29.000 de locuinţe contractate în 2009.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite