ANAF va debloca astăzi sau mâine conturile Realitatea Media

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va debloca astăzi, cel târziu mâine, conturile Realitatea Media, în condiţiile în care compania şi-a achitat datoriile restante, a declarat, pentru "Adevărul", Sorin Blejnar.

ANAF a blocat, ieri, conturile Realitatea Media, deschise la opt bănci, pentru obligaţii fiscale restante ajunse la scadenţă şi neachitate în valoare de 5,59 milioane de lei, reprezentând în principal contribuţii neplătite la bugetul asigurărilor sociale.

Realitatea Media deţine televiziunile Realitatea TV şi The Monney Channel.

Pentru contribuţiile sociale, suma neachitată este de 3,9 milioane de lei, din care la 30 septembrie 2009 erau scadente 1,3 milioane de lei. La bugetul asigurarilor de şomaj s-au cumulat datorii de 153.319 lei, din care scadente la 30 septembrie 2009 erau 51.742 de lei, iar la bugetul asigurărilor de sănătate restanţa era de 1,54 milioane de lei (484.407 lei scadent la 30 sewptembrie 2009).

Fiscul a făcut poprire pe sumele existente în conturile bancare ale Realitatea Media, precum şi pe cele viitoare provenite din încasările zilnice în lei sau în valută. Conturile blocate sunt deschise la BRD Societe Generale, OTP Bank, Egnatia Bank, CEC, BCR, MKB Romexterra, Banca Franco-Română, Anglo-Romanian Bank.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite