ADEVĂRUL, partener media la "Davosul" Europei de Est

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamismul economiei României şi oportunităţile pe care le oferă investitorilor străini vor fi prezentate companiilor poloneze, dar şi celor europene, în cadrul unui forum economic care se va

Dinamismul economiei României şi oportunităţile pe care le oferă investitorilor străini vor fi prezentate companiilor poloneze, dar şi celor europene, în cadrul unui forum economic care se va desfăşura la Krynica (Polonia), în perioada 6-9 septembrie.
În cadrul acestui forum, aflat la a 16-a ediţie, şi care este supranumit "Davosul" din estul Europei după modelul celebrului forum economic mondial, Adevărul este partener media. România va beneficia de un panel special în care va fi prezentată experienţa poloneză în adaptarea legislaţiei naţionale la cea europeană, oportunităţile de pe piaţa românească, inclusiv cele de pe piaţa de capital, din punctul de vedere al investitorului străin, rata de integrare a economiei naţionale în cea europeană şi punctele sensibile ale aderării, domeniile în care economia poloneză şi cea românească pot coopera pe piaţa UE. Personalităţi din cadrul BNR, al Executivului, dar şi din cadrul mediului de afaceri - Siveco sau Artima vor contribui la creionarea unei imagini veridice.
Panelul este organizat de Enterprise Investors, un fond de investiţii activ pe piaţa central-europeană, care are deja în România proiecte de circa 100 milioane de euro, şi care are în intenţie dublarea acestui portofoliu în numai 2-3 ani.
Pe agenda Forumului de la Krynica se află peste 130 de dezbateri, organizate pe domenii precum afaceri şi management, macroeconomie, ştiinţă şi cultură, combustibili şi energie, afaceri internaţionale, UE şi vecinii săi, regiuni, societate, statul şi reformele. În prima zi vor fi decernate o serie de premii pentru zona central şi est-europeană: personalitatea anului, organizaţia neguvernamentală, pentru compania anului etc. Forumul economic va prezenta şi un raport anual vizând Transformările din Noua Europă.
Ediţia din acest an va avea circa 1.600 de participanţi din 40 de ţări, din care aproximativ 600 sunt oameni de afaceri. Organizatorul manifestării, Institutul pentru studii est-europene, este activ în intensificarea colaborării companiilor şi organizaţiilor în special din zona central şi est-europeană.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite