FOTOGALERIE Vezi cum va arăta noul centru comercial ParkLake Plaza. 50% este deja închiriat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ParkLake Plaza va fi finalizat in al patrulea trimestru din 2013
ParkLake Plaza va fi finalizat in al patrulea trimestru din 2013

Lucrările pentru centrul comercial din Titan, Bucureşti, au început în octombrie şi se vor finaliza în al patrulea trimestru din 2013, iar până acum 50% din suprafaţa disponibilă este închiriată, potrivit  agentului exclusiv de închirieri, Cushman & Wakefield.

“Până acum am semnat contracte şi pre-contracte de închiriere în procent de aproximativ 50% din spaţiul disponibil si ne aflăm în negocieri avansate, contracte, pentru încă 20%”, a declarat Cristina Dumitrache, reprezentant al companiei Cushman & Wakefield.

VEZI AICI CUM VA ARĂTA NOUL CENTRU COMERCIAL!

CLICK PE POZE PENTRU A SE MĂRI!

ParkLake Plaza

Aceasta a mai spus că centrul comercial va avea un mix de chiriaşi cu produse pentru toate categoriile de cumpărători, iar pe lângă acest aspect, mall-ul va deveni un concept inovator ce va include 10 terenuri de tenis şi fotbal precum şi loc de joacă pentru copii.

Investiţia în ParkLake Plaza este de aproximativ 250 milioane de euro şi este realizată de grupul de investiţii irlandez Caelum Development, iar procesul de închiriere al acestuia este realizat în exclusivitate de Cushman & Wakefield.

ParkLake Plaza va avea o suprafata închiriabilă de aproximativ 67.000 mp, suprafaţa ce va fi distribuită pe subsol (hypermarket Cora), parter, etaj, iar la ultimul nivel va fi multiplexul Cinema City.

Centrul comercial va include ca principală ancoră hypermarketul Cora cu o suprafaţă totală de 15.500 mp, în total va avea aproximativ 200 de magazine precum şi aproximativ 3.000 mp destinaţi zonelor de luat masa, restaurantelor, cafenelelor şi unităţilor tip fast-food acestea însumând în total peste 20 de unităţi.

De asemenea, ParkLake Plaza va beneficia de o parcare subterană de 2.300 de locuri iar etajul doi va găzdui un cinematograf multiplex cu 16 ecrane, Cinema City.







Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite