Emil Boc: Bugetul pe 2012 a fost alcătuit pe criterii de prudenţă, responsabilitate, investiţii şi locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul-ministru Emil Boc a declarat vineri că bugetul pe anul 2012 a fost cheltuit ţinând cont de patru factori: prudenţă, responsabilitate, investiţii şi locuri de muncă.

CITEŞTE ŞI:

Boc speră că 6 miliarde de euro vor fi atraşi din fonduri europene în 2012

Bugetul pe 2012 a fost adoptat de Guvern, iar luni ajunge în Parlament: Pensiile şi salariile rămân îngheţate

El a menţionat că Europa se întoarce la austeritate, iar România trebuie să rămână vigilentă şi prudentă şi că Executivul său s-a ferit de realizarea unui buget populist, ale cărui cheltuieli nu pot fi acoperite.

Premierul Emil Boc a declarat că o prioritate a Guvernului pentru anului 2012 vor fi investiţiile şi că acest lucru a fost inclus în proiectul de buget fiind prevăzute cheltuieli pentru contrucţia de autostrăzi, drumuri şi construcţii de locuinte ANL.

Boc a menţionat în 2012, 434 de kilometri de autostradă, 1.800 de kilometri de drumuri naţionale şi 236 de kilometri de şosele de centură.

De asemenea, şeful Executivului a mai vorbit despre construcţia a 480 de kilometri de drumuri judeţene, construcţia de locuinţe prin ANL şi de construcţii pentru alimentarea cu apă a satelor, prin investiţii gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite