„24”, copiat de Bollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orice produs de valoare al Hollywoodului sau al televiziunilor americane ajunge să fie imitat de indienii de la Bollywood, în stilul lor caracteristic. Nici serialul „24” nu a scăpat de

Orice produs de valoare al Hollywoodului sau al televiziunilor americane ajunge să fie imitat de indienii de la Bollywood, în stilul lor caracteristic. Nici serialul „24” nu a scăpat de plagiat, varianta sa indiană numindu-se „Time Bomb” („Bomba cu ceas”).

Twentieth Century Fox Television a încercat să acţioneze în instanţă serialul indian, spunând că acesta este reprodus, episod cu episod, după „24”. Avocatul acuzaţilor, Zee Telefilms, susţine că, deşi structura episoadelor era asemănătoare, tehnicile de prezentare nu pot fi supuse legilor drepturilor de autor.

În această copie indiană, pe 11 septembrie 2005, Osama Bin Laden vrea să distrugă patru oraşe majore din lume: New Delhi, Washington D.C., Londra şi Tel Aviv. Premierul indian, Aniruddh Prakash, şi ofiţerul de teren, Varun Awasthi, încearcă să-l oprească pe fiul lui Osama, Usmaan, din a dezlănţui teroarea în lume.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite