Senatorul Palmer, din nou în pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, nu rataţi ultimul DVD cu episoadele 23 şi 24 din „24“! Se vinde împreună cu „Adevărul“. Familia Drazen organizează un nou atentat la viaţa senatorului Palmer (Dennis Haysbert), însă de data asta asasinul trebuie să fie chiar Jack Bauer.

În penultima oră din cea mai lungă zi a lui Jack Bauer (Kiefer Sutherland), viaţa candidatului la Casa Albă, David Palmer (Dennis Haysbert), este din nou în pericol.

Teroriştii sârbi Victor Drazen (Dennis Hopper) şi Andre Drazen (Zeljko Ivanek) reuşesc să o răpească din nou pe fiica lui Jack, Kim Bauer (Elisha Cuthbert), şi o folosesc pentru a-l şantaja pe agentul special.

Bauer, şantajat

Astfel, pentru a-şi salva odrasla, Bauer trebuie să îndeplinească mai întâi o sarcină: să îl asasineze pe David Palmer. Jack mai trebuie să obţină de la Palmer o deblocare a bunurilor familiei Drazen, care valorează 200 de milioane de dolari.

În acelaşi timp, fără să cunoască pericolul care îl pândeşte, Palmer este implicat într-o situaţie mai delicată la sediul de campanie.

Una din voluntarele sale, Patty (Tanya Wright), care îl ajută să scrie discursurile, recunoaşte că este atrasă de el. Singurul răspuns al lui David este să o concedieze pe tânără. Dându-şi seama că şi soţia lui, Sherry (Penny Johnson Jerald), este implicată în tentativa de seducţie, politicianul are o discuţie revelatoare cu aceasta, din care îşi dă seama că a fost minţit şi că femeia de lângă el este manipulatoare şi falsă.

Salvat din nou

Când Jack ajunge la întâlnirea cu Palmer, trebuie să îi dea telefonul mobil pentru o conversaţie cu maleficul Victor Drazen. Îşi dă seama în timp util că telefonul este de fapt o bombă şi îl salvează din nou pe senatorul de culoare.

Jack îi recomandă lui Palmer ca apropiaţii lui să spună presei că a murit, pentru ca agentul să aibă mai mult timp la dispoziţie şi să o salveze pe fiica sa.

Dezvăluire şocantă

La sfârşitul episodului 23 din primul sezon „24”, adevăratul spion din cadrul Unităţii Anti-Terorism va ieşi la iveală, iar identitatea acestuia va fi un adevărat şoc. Spionul va face orice ca să scape de pericol, chiar dacă faptele lui vor duce la victime.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite