Mircea Diaconu, în rol de prâslea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DVD-ul cu producţia “Artista, dolarii şi ardelenii” se vinde împreună cu ziarul „Adevărul“. Ilarion Ciobanu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Mircea Diaconu, Rodica Tapalagă, Mircea Albulescu sunt numai câteva dintre numele mari care fac parte din distribuţia filmului.

Dacă baciul Traian (Ilarion Ciobanu) fusese creierul familiei, în pelicula regizată de Mircea Veroiu, el devine lipsit de minte şi îndrăgostit lulea de o actriţă uşuratică, avidă după bani, în care baciul vede însă „un înger”.

E rândul lui Romi - cum îl alintă fraţii mai mari pe Romulus (Mircea Diaconu) – să preia frâiele puterii în familie şi să stea cu ochii în patru pe Traian, care, în opinia lui, face numai prostii şi cheltuie dolarii puşi la ciorap pentru zile negre.

Romi îşi urmăreşte fratele cu luare aminte, îi contorizează cadourile făcute femeii şi îl pârăşte fratelui mijlociu, Ion, care e de acord că Traian a înnebunit.

Singurul care înţelege jocul pe care îl face actriţa este indianul ajutat de cei trei fraţi, care se simte dator să-i informeze pe aceştia că Traian este doar “o momeală”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite