Mata Hari, striptease şi spionaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Următorul DVD prezintă viaţa celebrei spioane.Mata Hari nu s-a dezbrăcat niciodată complet în spectacole, fiind complexată de sânii ei prea mici.

Mata, pe numele ei adevărat Margaretha Geertrude Zelle, era o olandeză brunetă, cu ochi focoşi şi talie înaltă. Căsătorită de tânără cu un ofiţer cu 20 de ani mai vârstnic decât ea, Geertrude s-a chinuit să facă faţă beţiilor şi bătăilor acestuia. Totul s-a terminat când cei doi copii ai cuplului au fost otrăviţi de un servitor abuzat la rândul lui de stăpân.

Nevoită să-şi câştige existenţa, Geertrude pleacă la Paris în 1905. Acolo devine Mata Hari, nume care în dialectul vorbit în Indiile Olandeze înseamnă ”Zori de zi”, şi se transformă într-o misterioasă dansatoare de templu.

Spectacolele ei, cu ritmuri lascive şi mişcări senzuale, nu aveau nicio legătură cu dansurile vedice, fiind mai degrabă menit să incite bărbaţii din saloanele selecte, de unde Mata Hari îşi alegea clienţii. Cea care avea să rămână în istorie drept unul dintre cei mai abili spioni este, totodată, considerată inventatoarea spectacolelor de striptease.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite