Marga Barbu intră în joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În filmul „Totul se plăteşte“, Buză de Iepure (Sobi Ceh) şi Mărgelatu (Florin Piersic) sunt primii care îşi pun întrebarea dacă nu cumva străinul venit de la Viena ca trimis al lui

În filmul „Totul se plăteşte“, Buză de Iepure (Sobi Ceh) şi Mărgelatu (Florin Piersic) sunt primii care îşi pun întrebarea dacă nu cumva străinul venit de la Viena ca trimis al lui Lamartine (Emil Hossu) este un impostor.

Conform argumentului lui Mărgelatu  – „mie-mi pute de prima oară de când l-am văzut” –, cei doi hotărăsc să-l urmărească îndeaproape pe străin.

Prima acţiune care-i confirmă falsa identitate este vizita pe care i-o face Agatei Slătineanu (Marga Barbu). Aceasta îl primeşte cu braţele deschise, lăsând vorbă să nu fie deranjată din discuţie, gest care nu poate să însemne decât o afacere care s-ar putea lăsa cu semnificative beneficii financiare.

Agata Slătineanu, în noua sa poziţie de soţie „a celui răposat”, un anume Franco Gonfalone, obţine ca prim privilegiu un rang. “Noul dumneavoastră soţ, care prin abilitatea serviciilor a fost înnobilat, a şi moştenit o avere foarte mare”, i se comunică Agatei, care primeşte, pe deasupra, şi o sumă considerabilă pentru “cheltuieli de reprezentare”.

În schimb, ea trebuie să furnizeze informaţii despre Sala Reduta, unde se adună reprezentanţii celor trei partide politice care îşi dispută puterea în spatele domnitorului.

Miercurea viitoare

DVD-ul cu filmul „Totul se plăteşte“ se vinde împreună cu „Adevărul“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite