Dragoste la prima vedere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru duminică, 18 noiembrie, ţi-am pregătit o surpriză: primul ziar de weekend în format de revistă. O desfătare editorială şi vizuală în 32 de pagini color, pe hârtie

Pentru duminică, 18 noiembrie, ţi-am pregătit o surpriză: primul ziar de weekend în format de revistă. O desfătare editorială şi vizuală în 32 de pagini color, pe hârtie lucioasă.

Am ridicat ştacheta şi îţi oferim un ziar cu un concept nou, într-o formulă grafică aparte, în care am grupat cele mai importante zone de interes.

Vei fi la curent cu evenimentele esenţiale ale săptămânii, vei şti ce concerte şi petreceri se întâmplă în weekend şi vei beneficia de cele mai proaspete informaţii în materie de film, carte, muzică, jocuri.

În fiecare număr îţi propunem două dosare complexe şi complete, unul pe teme interne, celălalt din actualitatea internaţională. De asemenea, pagini dedicate familiei şi psihologiei cuplului, cum să trăim sănătos.

Ne-am gândit la visurile tale şi îţi propunem o porţie dublă de viaţă frumoasă. Nu vor lipsi articole despre vedetele noastre şi nici despre starurile internaţionale, despre VIP-uri din lumea sportului şi, bineînţeles, protagoniştii micului ecran. Dar hai să răsfoim împreună câteva pagini din "Adevărul magazin de duminică".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite