„Americanul” şi „hawaianul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a renunţat la funcţia de premier al Marii Britanii, deschizându-i drumul spre succesiune lui Gordon Brown, Tony Blair a fost “răsplătit” cu un post la banca americană JP Morgan.

După ce a renunţat la funcţia de premier al Marii Britanii, deschizându-i drumul spre succesiune lui Gordon Brown, Tony Blair a fost “răsplătit” cu un post la banca americană JP Morgan. Mişcarea a generat speculaţii referitoare la interesele lui Blair legate de această bancă.

Pe de altă parte, un ofiţer care a lucrat la Fort Gordon, Georgia, a declarat pentru postul de televiziune ABC că serviciile americane de informaţii ale SUA îi făcuseră dosar premierului Tony Blair pentru ca Washingtonul să ştie cu cine are de-a face.

Viitorul preşedinte al SUA, Barack Obama, este acuzat că nu a făcut dovada expresă a cetăţeniei sale. Născut în Honolulu, crescut în Indonezia şi Hawaii, lui Barack Obama i s-a tot cerut în campania electorală dovada că este cetăţean american.

Biografiile lui Barack Obama şi Tony Blair sunt disponibile pe DVD-ul din colecţia “Personalităţi care au marcat istoria lumii”, distribuit la pachet cu ziarul „Adevărul“ şi revista „Adevărul magazin de duminică“, la preţul de 6,99 lei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite