Video compromițător cu Lena, câștigătoarea Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpreta melodiei "Satellite" apare într-un filmuleț dezbrăcată alături de un tânăr în vârstă de 19 ani, cu care se sărută și se îmbrățișează pasional.

Devenită faimoasă odată cu câștigarea ediției din acest an a concursului Eurovision, interpreta germană Lena Meyer-Landrut, a avut parte de o surpriză, nu tocmai plăcută în țara sa, anunță "20 minutos".

La câteva ore după ce a fost declarată câștigătoare, postul de televiziune RTL a difuzat un filmuleț în care Lena apare dezbrăcată în apă, alături de un tânăr în vârstă de 19 ani, cu care se îmbrățișează și se sărută pasional. Imaginile au fost înregistrate în urmă cu ceva timp, în cadrul unui program gen "Big Brother" intitulat "Help me see".

Interpreta melodiei "Satellite" susține că nu-i pare rău de ceea ce a făcut în trecut și că astăzi probabil că nu ar fi făcut același lucru, ținând cont cont că a devenit faimoasă.

"În acel moment nu mi-a părut rău și nu-mi pare rău nici acum. Nu am făcut un film porno, iar în acel moment nu eram conștientă de repercusiunile mediatice pe care le va avea apoi această întâmplare. Probabil că azi, nu aș fi făcut acest lucru", a declarat frumoasa Lena.

Vezi pe adevarul.es filmulețul în care Lena apare dezbrăcată

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite