Spania: Un român candidează pentru Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Botea a trecut de etapa eliminatorie şi are deja 2.700 de voturi la preselecţia pentru Eurovision. Votaţi şi ajutaţi-l să ocupe un loc fruntaş în Spania!

Un timişorean se află printre cei 313 candidaţi pentru a reprezenta Spania la concursul Eurovision, care se va desfăşura la Oslo. Ionuţ Botea (31 de ani) s-a înscris la preselecţie cu melodia "A quien amas" şi până acum a obţinut 2.700 de voturi.

Românul s-a mutat în oraşul spaniol Sevilla, în urmă cu opt ani. Anul trecut, el a înregistrat primul său album, care conţine 11 piese. "Propunerea mea pentru Eurovision 2010 este balada "A quien amas", spune românul, care interpretează melodia cu numele de scenă Juan Xavier.

Votarea candidaţilor pentru Eurovision Spania se va termina, vineri, 5 februarie, ora 12.00. Până atunci, se pot realiza cinci voturi pe zi, de pe aceeaşi adresă de e-mail. Cele cinci voturi pot fi acordate unuia sau mai multor candidaţi. Candidaţii cu cele mai multe voturi vor intra în finala pentru Eurovision Spania.

Vezi aici video cu melodia românului şi intră să îl votezi!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite