Daniel Diges, reprezentantul Spaniei la Eurovision: "Am crezut că Jump e un terorist"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul Spaniei la Eurovision a fost invitat într-o emisiune tv, să povestească ce a simţit când Jimmy Jump a urcat pe scenă. Prin telefon a intrat şi "acuzatul".

Recent sosit de la Oslo, Daniel Diges, reprezentantul Spaniei la Eurovision, a fost invitat în platoul emisiunii "Ana Rosa" de la televiziunea Telecinco, pentru a povesti ce a simţit când Jimmy Jump a urcat pe scenă, alături de el. Diges a explicat că nu vrea să se plângă prea mult de cele întâmplate şi îşi va continua cariera "cu demnitate".

A terminat pe locul 15 ediţia din acest an a Eurovision, cu melodia "Algo pequenito" (Ceva micuţ). Totuşi, prestaţia sa va rămâne în memoria telespectatorilor, datorită intervenţiei catalanului Jimmy Jump, care a păcălit sistemul de securitate al festivalului şi s-a urcat pe scenă. Nimeni nu se aştepta însă ca Diges să continue nestingherit să cânte, în ciuda intromisiunii compatriotului său.

Diges: "Jump e un psihopat!"

Cântăreţul din Alcala de Henares a povestit ce a simţit în acele momente. "Ardeam de nerăbdare să ies pe scenă, aveam trac şi, în plus, voiam să îi dedic cântecul fiului meu, care a împlinit 20 de luni. Dintr-o dată a apărut acest psihopat, pentru că asta e: un psihopat, şi atunci m-am gândit: Acum cu adevărat voi cânta mai bine ca niciodată. E adevărat că după ce am terminat, m-am enervat bine pe el, dar cred că viaţa uneori îţi pune piedici, dar dacă ştii să le depăşeşti, te poţi chiar folosi de ele. Mi s-a părut incredibil, credeam iniţial că e un terorist", a spus Diges.

Jimmy Jump a intrat în direct: "Te-am făcut vedetă"

Catalanul care a întrerupt prestaţia lui Diges în Norvegia a intrat în emisiune, în direct, prin telefon. "Îmi pare rău pentru acest băiat, dar eu chiar cred că, în realitate, i-am făcut un bine, pentru că datorită mie e singurul care a cîntat de două ori. Am făcut asta pentru că asta e pasiunea mea şi mă consider un profesionist în asta", a explicat Jimmy Jump, în timp ce Diges a refuzat orice dialog cu "invadatorul".

Vezi cui spune catalanul Jimmy Jump că i-a dedicat "numărul" său de la Eurovison

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite