VIDEO „Renaşterea“ de după Eurovision a Elenei Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO „Renaşterea“ de după Eurovision
VIDEO „Renaşterea“ de după Eurovision

Elena Gheorghe se pregăteşte să revină cu o piesă şi cu un album nou, dar şi cu un show diferit. Astfel, ea a hotărât să reorchestreze o parte dintre piese, a schimbat coregrafiile şi costumele, pentru că şi-a dorit „mai multă muzică şi mai mult dans“.

„Am introdus şi elemente de magie în show, totul se întâmplă pe scenă cu mine, cu cei şase instrumentişti şi cele două dansatoare. Am încercat să facem un concept cap-coadă şi să transmitem un mesaj: să trăieşti liber, să ştii să te distrezi. Având o trupă de instrumentişti şi muzică live, transmiţi altfel, atmosfera este alta decât dacă mergi la concert cu un negativ.

Dacă simţi publicul, poţi oricând schimba piesa, simţi când acesta îşi mai doreşte un refren sau când vrea să cânte cu tine“, explică artista. Conştientă că vizibilitatea este esenţială pentru a avea succes, cântăreaţa susţine că i se întâmplă des ca, în urma unui concert, să primească oferte pentru alte spectacole.

Colaborare cu Smiley

În prezent, Elena lucrează la un nou album, a înregistrat câteva piese, colaborează cu Smiley, pe care îl consideră„un tip inventiv“ şi se pregăteşte să filmeze un videoclip. Mai mult, ea spune că-şi va schimba stilul şi că va fi mult mai îndrăzneaţă. „După ce îţi faci un nume, e mult mai uşor să fii tu şi să arăţi lumii cum eşti de fapt şi ce vrei să transmiţi“, spune ea.

Cu albumul la care lucrează, Elena are planuri mari: vrea să colaboreze cu artişti străini şi să-l trimită în afară. „Mă veţi cunoaşte şi altfel, pentru că între timp am mai crescut, am avut şi alte experienţe, care m-au condus către alte viziuni ale vieţii“, susţine ea.



Dezamăgită de concursul european

Despre Eurovision, unde a ocupat locul 19, Elena spune că a fost o experienţă frumoasă, un concurs care a ajutat-o să evolueze, dar că a fost dezamăgită de modul cum s-a votat. „Lucrurile care m-au uimit în timpul votării au fost expresii de genul: «Şi acum, bineînţeles, cele 12 puncte merg la prietenii noştri din...». Erau mici detalii“, povesteşte artista.

„Diferenţa este mare între ce se întâmplă pe scenă la Eurovision şi ce este în afara show-ului. După prima repetiţie, eram văzută pe locul şase“, adaugă aceasta, susţinând că există alte aspecte care cântăresc mai mult decât prestaţia unui artist pe scenă. „Îţi dai seama că trebuie să fii o ţară puternică din punct de vedere politic, să ai o imagine impecabilă în Europa, iar lucrurile astea ajung să-ţi răspundă la întrebarea de ce România nu poate să ajungă mai sus de locul 19. Am fost foarte dezamăgită de cum s-a votat“, explică ea.

Elena spune că bugetul pe care l-a avut România a fost mult mai mic decât cel al celorlalte ţări participante. Totuşi, ea se aştepta la o poziţie mai bună în clasament. Cântăreaţa povesteşte că a fost bine primită acasă după Eurovision şi chiar a primit mesaje de încurajare de la fani.



Fericită şi împlinită pe toate planurile

Deşi formează de cinci ani un cuplu cu instrumentistul Cornel Ene, Elena nu are încă planuri de măritiş. „Personal mă simt împlinită, am o familie frumoasă, am un prieten cu care mă înţeleg foarte bine, atât personal, cât şi profesional, pentru că noi ne împărţim viaţa atât pe scenă cât şi în afara ei“, spune Elena Gheorghe.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite