Trupa Hotel FM, în turneu de promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Băruţă, David Bryan şi Alexandru Susz, reprezentanţii României la competiţia Eurovison care va avea loc pe 14 mai, în oraşul german Düsseldorf, au început pregătirile pentru turneul de promovare a melodiei „Change“.

„Turneul european, care urmează să înceapă cât de curând, se va întinde pe o perioadă mai mare decât anul trecut, iar noi sperăm să bifăm cât mai multe ţări. Deja sunt antamate o serie de spectacole la Chişinău, Londra, Roma, Atena, Budapesta şi Sofia", a declarat ieri Marina Almăşan, coordonatoarea proiectului Eurovision, într-o conferinţă de presă. De asemenea, în prezent, formaţia lucrează la varianta finală a melodiei „Change", care va fi prezentată în marea finală a concursului Eurovision, cu o nouă orchestraţie. Săptămâna viitoare, Hotel FM va începe şi filmările pentru videoclipul de promovare a piesei.

Fără kitsch pe scenă

Întrebaţi dacă simt vreo presiune, după ce anul trecut Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision, s-au clasat pe locul al treilea, băieţii de la Hotel FM au spus că sunt încrezători în forţele lor. „Încercăm să obţinem măcar locul trei. Facem ce putem. Ei au avut performanţa lor, noi o s-o avem pe-a noastră", a declarat Gabriel Băruţă, compozitorul piesei „Change".

Cât despre show-ul din luna mai de la Düsseldorf, Băruţă a mai adăugat că nu va exista nimic care să creeze senzaţia de kitsch: „Vrem să fie totul de bun-simţ, nu vrem să aducem nimic kitschos, nimic exagerat. Nu cred că avem şanse cu ceva nenatural". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite