TVR şi Adevărul, împreună pentru Eurovision 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţia naţională Eurovision 2010 va fi organizată, în premieră, de Televiziunea Română în coproducţie cu trustul Adevărul. Înscrierile pentru competiţia de anul viitor au început ieri, 8 decembrie, şi se vor încheia la 14 ianuarie 2010.

Autorii unor creaţii muzicale originale, care ar putea reprezenta România în competiţia de la Oslo (Norvegia), pot trimite piesele în format CD, MD sau DAT pe adresa TVR din Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, până la 14 ianuarie 2010 (data poştei). Compozitorul piesei care va reprezenta România la Eurovision va câştiga un autoturism.

Pentru ediţia de anul viitor Televiziunea Română a pregătit mai multe noutăţi, printre care parteneriatul stabilit cu trustul Adevărul, coproducător al proiectului pe România.

Despre aceasta, dar şi despre câteva modificări aduse Regulamentului pentru Selecţia naţională Eurovision puteţi afla detalii pe http://www2.tvr.ro/eurovision/index1.php.

În 2010, cea de-a 55-a ediţie a concursului Eurovision va fi organizată de Norvegia, ţară care a câştigat competiţia din acest an, cu piesa „Fairytale", interpretată de Alexander Rybak. Evenimentul va avea loc la Oslo, cele două semifinale se vor desfăşura la 25 şi 27 mai, iar marea finală la 29 mai 2010. Publicaţiile „Adevărul",„Adevărul de seară" si „Click! " vă vor oferi exlusivităţi, amănunte inedite din culisele Eurovision 2010, premii şi multe surprize.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite