Luminiţa Anghel, refuzată de Trăistariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Trăistariu nu vrea să împartă succesul cu Luminiţa Anghel sau cu altcineva
Mihai Trăistariu nu vrea să împartă succesul cu Luminiţa Anghel sau cu altcineva

Luminiţa Anghel a vrut să cânte alături de Mihai Trăistariu la Selecţia Naţională Eurovision 2010, dar a fost refuzată pentru că interpretul „nu vrea să împartă succesul cu nimeni“.

„Aveam o idee foarte bună de piesă şi trebuia să găsesc un compozitor bun, în care să am încredere, pentru că îmi doream o baladă, o piesă plină de emoţie. Ştiam că Eduard Cârcotă este foarte bun în această direcţie, aşa că l-am sunat", mărturiseşte Luminiţa Anghel.

„Proiectul a suferit o singură transformare. Dintr-un duet cu Tony Tomas, s-a ajuns la un trio în care ne-am gândit să-l cooptăm şi pe Mihai Trăistariu. Iniţial, acesta nu a zis «nu», apoi s-a răzgândit, spunând că nu vrea să împartă succesul cu nimeni. Aşa că l-am înlocuit şi am ales o voce tânără şi foarte diferită de ceea ce există pe piaţă", adaugă Luminiţa.

Mihai Trăistariu nu infirmă faptul că a refuzat această colaborare, dar are propria versiune a poveştii.

„Acum şase luni m-a sunat soţia lui Eduard Cârcotă (compozitorul piesei „Tornero", cântată de Mihai la Eurovision 2006 - n.r.) şi m-a întrebat dacă vreau ca acesta să-mi scrie o nouă piesă pentru Eurovision. Atunci am acceptat. M-a sunat din nou, la sfârşitul lui decembrie 2009, să-mi spună că e vorba de un trio, cu Luminiţa Anghel şi Tony Tomas. Nu m-a încântat deloc ideea, aşa că nu am acceptat. Eu am un feedback clar de la fanii Eurovision, care îmi spun că vor să mă vadă pe mine, nu vor duete sau alte colaborări", explică Trăistariu.

Două zile pentru înscrieri

Au mai rămas doar două zile până la încheierea perioadei de înscrieri la Selecţia Naţionala Eurovision 2010, organizată în coproducţie de TVR şi Adevărul. Autorii unor creaţii muzicale originale pot trimite piesele în format CD, MD sau DAT pe adresa TVR din Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, până la 14 ianuarie 2010 (data poştei) sau le pot depune la Registratura TVR din Strada Ermil Pangrati.

Printre cei care şi-au anunţat intenţia de a se înscrie se numără Proconsul, Edward Maya, Palua Seling şi Ovi.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite