La Eurovision, votaţi melodia preferată gratuit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminiţa Anghel repetă pentru Eurovision
Luminiţa Anghel repetă pentru Eurovision

Mesajul transmis pe telefon vă ajută să trimiteţi la Oslo melodia preferată. Mesajul transmis pe telefon vă ajută să trimiteţi la Oslo melodia preferată.

Finala va fi difuzată în direct, de la ora 21.10, pe TVR 1 şi TVR Internaţional, dar şi pe www.tvr.ro. Totodată, site-ul www.adevarul.ro va transmite informaţii şi imagini de la Circ în timp real. În premieră, cele 16 piese finaliste din concurs vor fi jurizate de către cinci jurii zonale de specialişti din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Craiova.

Start televoting!

În seara finalei, la ora 21.30, odată cu intrarea în concurs a primului cântăreţ, Răzvan Krivach, se dă startul la vot. Publicul va putea vota până la ora 23.55, când prezentatorii vor spune: „Stop, televot!“

Punctajul pentru fiecare piesă va fi acordat în proporţie de 50% din partea juriului de specialitate şi 50% din partea publicului. Spectacolul va fi prezentat de Valentina Pelinel şi Horia Brenciu, ajutaţi din Camera Verde de Gianina Corondan.

Repetiţiile se încheie astăzi


Săptămâna aceasta, timp de trei zile, cei 16 finalişti au avut timp să pregătească ultimul show înainte de Oslo. În această perioadă, fiecare concurent a avut la dispoziţie 40 de minute în care a repetat cântecul, a stabilit aşezarea în scenă, atât a lui, cât şi a echipei, şi a ascultat înregistrarea în CAR-ul de sunet, pentru a confirma dacă proba a ieşit cum îşi dorea. Luminiţa Dumitrescu, regizoarea artistică a Eurovisionului, a fost cea care a supravegheat şi a sfătuit concurenţii.

Fanii Eurovision sunt invitaţi mâine, de la ora 14.20, la TVR 1, TVR Internaţional şi pe site-ul www.tvr.ro să urmărească emisiunea „Ne vedem la TVR“ dedicată finalei concursului. La emisiune vor participa şi invitaţii speciali, Olson Brothers, câştigătorii ediţiei din 2000 a Eurovisionului. Totodată, pe www.adevarul.ro veţi putea afla ultimele noutăţi despre vedete.

Doi cititori „Adevărul“ vor merge la Oslo

Ziarul „Adevărul“ va anunţa luni, 8 martie, numele celor doi câştigători ai concursului „Premiul de Popularitate Selecţia Naţională Eurovision 2010“. Competiţia a avut ca premiu două excursii la Oslo, oraşul în care va avea loc confruntarea finală.

Cei doi câştigători vor merge la Oslo la data de 27 mai şi vor avea acces în sală, la cea de-a doua semifinală a concursului, dar şi la marea finală din 29 mai. Ei vor fi cazaţi acolo la un hotel de patru stele.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 8-25 februarie 2010, în ziarul „Adevărul“ şi pe site-ul www.adevarul.ro, iar cititorii au votat melodia preferată. 


Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite