Jimmy Jump, "intrusul" de la Eurovision, a fost expluzat din Norvegia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Catalanul urmează să ajungă astăzi la Barcelona cu o cursă aeriană. Avocatul lui Jimmy susține că acesta a plecat de bună voie.

Jaume Marquet Cot sau Jimmy Jump așa cum este cunoscut bărbatul care sâmbăta trecută a devenit și mai celebru după ce a intrat pe scena de la Eurovision, a părăsit astăzi Norvegia, fiind expluzat de autoritățile norvegiene, anunță "La Vanguardia".

Avocatul său, Christian Engelstad, a confirmat că Jimmy Jump a fost urcat într-un avion cu destinația Barcelona, el urmând să ajungă astăzi în localitatea catalană Sabadell, de unde este originar.

Poliția norvegiană îl arestase sâmbăta trecută pentru incidentul de la Eurovision, însă îl eliberase a doua zi, nu înainte de a-i da o amendă de aproape 1.900 de euro. Miercuri Jimmy Jump a fost reținut din nou, de data aceasta ca o măsură preventivă luată de Poliție pentru ca el să nu acționeze la un alt eveniment important.

Bărbatul fusese văzut în apropierea locului în care s-a desfășurat festivitatea de primire a reginei Beatriz a Olandei, aflată în vizită în Norvegia, iar autoritățile norvegiene s-au temut că el va încerca să păcălească din nou sistemul de securitate.

Avocatul lui Jimmy Jump a afirmat că acesta oricum intenționa să se întoarcă acasă dintr-un motiv foarte important pentru el.

Vezi pe adevarul.es care este motivul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite