Concesie la Eurovision: David Bryan, în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Bryan participă ca solist al trupei Hotel FM
David Bryan participă ca solist al trupei Hotel FM

Englezul David Bryan, interpretul melodiei „Come As One", compusă de Gabriel Băruţă, va participa până la urmă în finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2010, ca parte a trupei Hotel FM.

Deşi nu are cetăţenie română, motiv pentru care, după preselecţie, juriul i-a recomandat lui Gabriel Băruţă să schimbe interpretul, Bryan a fost admis în cele din urmă, ca solist al trupei Hotel FM. Formaţia a fost înfiinţată de compozitorul Gabriel Băruţă, de asemenea vocal în trupă.

Mai citeşte şi:

David Bryan va participa la Eurovision, în calitate de solist al trupei Hotel FM

VIDEO Succesul lui Alexander Rybak în 2009: de la Eurovison la actorie

Lista finaliştilor Selecţiei Naţionale Eurovision 2010, organizată în coproducţie de TVR şi de „Adevărul", a fost completată cu încă trei nume: Lulu (Laurenţiu Niculescu, fost membru al Şcolii vedetelor), care va interpreta piesa „Searching For Perfect Emotion" (compusă de Vlad Creţu), Alexa, care va cânta melodia „Baby" (compozitor Mihai Alexandru), şi Lucia Dumitrescu, artistă care va interpeta melodia „See You in Heaven, Michael" (scrisă de Mircea Romcescu).

Lucia Dumitrescu a participat la Eurovision 2009, ca backing vocal pentru Elena Gheorghe. Deşi Hotel FM şi Lulu nu se aflau pe lista vocilor recomandate, au obţinut acordul juriului pentru a participa în finală. Astăzi, la TVR, încep filmările videoclipurilor pieselor finaliste.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite