FOTO Eurovision 2010: Ţinutele care au uimit Oslo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la aripi de fluturi la pantaloni scurţi cu paiete asortaţi cu cămaşă şi cravată, ţinutele de la Eurovision fac lumea să vorbească multă vreme după ce reprezentanta Germaniei, Lena, a plecat cu marele premiu spre Berlin.

Printre ţinutele care au stârnit comentarii răutăcioase la Oslo s-a aflat cea purtată reprezentanta Maltei, Thea Garrett. Aripile uriaşe afişate în semifinală nu puteau trece neobservate. Tot la aripi au apelat şi reprezentanţii Belarusului, fără a zbura prea sus în clasamentul final, abia locul 24.



Lituanienii de la InCulto au apărut pe scenă în cea de-a doua semifinală îmbrăcaţi la cravată şi partaloni scurţi argintii, asigurânu-şi astfel un loc în topul celor mai neinspirate ţinute.

image



Reprezentanta Slovaciei, Kristina Pelakova, a apărut în semifinală îmbrăcată de parcă crescuseră muşchi de pădure pe ea.

Vâlvă a stârnit şi rochia pe care a purtat-o reprezentanta Ucrainei, Alyosha. De asemenea, costumaţia vecinilor de peste Prut a uimit prin neconveţionalismul ei.

image



Şi România s-a aflat în topul celor mai neinspirate ţinute de la Eurovision, cu rochiţa neagră, extrem de scurtă, a Sandrei Ladoşi, în 2004.

image
image

Sky TV a realizat şi un top al celor mai ciudate ţinute afişate pe scena Eurovisionului de-a lungul timpului

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite