VIDEO Eurovision 2010, prima semifinală: Moldova s-a calificat în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară a avut loc prima semifinală Eurovision 2010, Moldova aflându-se printre cele zece ţări care s-au calificat în finala din 29 mai.

Voturile juriului şi ale publicului din cele 17 ţări care au concurat în această seară, au desemnat drept câştigătoare următoarele ţări: Bosnia şi Herţegovina, Moldova, Rusia, Grecia, Portugalia, Belarus, Serbia, Belgia, Albania şi Islanda.

Galerie foto de la conferinţa de presă a câştigătorilor

Află de pe blogul Paulei Seling ultimele informaţii legate de participarea celor doi români la ediţia din acest an a Eurovisionului

Voturile telespectatorilor în alegerea melodiilor câştigătoare au contat în proporţie de 50%, iar restul de 50% a fost alegerea juriului reprezentat de profesionişti în industria muzicală.

Aceştia au datoria de a puncta vocea, calitatea şi originalitatea melodiei, show-ul şi impresia generală.

Potrivit Eurovision.tv, în această seară România nu a avut dreptul să voteze, pentru că nu a participat în această primă semifinală.

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu vor participa în cea de-a doua semifinală joi, 27 mai. TVR 1 şI TVR Internaţional vor transmite competiţia începând cu orele 22.00.

O persoană poate vota de maximum 20 de ori, pentru aceeaşi melodie sau pentru melodii diferite, dar nu are dreptul să voteze ţara din care trimite mesajul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite