Ultimele pregătiri pentru finala Eurovision 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2010 au intrat pe ultima sută de metri, iar pentru concurenţi emoţiile cresc pe zi ce trece.

Finaliştii au început de ieri repetiţiile la Circul Globus şi mai au două zile la dispoziţie pentru a crea momentul artistic perfect pentru finala din 6 martie.

Sâmbătă, cu doar câteva ore înainte marelui eveniment, TVR 1 va transmite de la Circul Globus din capitală o ediţie specială a emisiunii „Ne vedem la TVR", moderată de Marina Almăşan Socaciu.

Publicul larg va afla cele mai importante aspecte organizatorice ale Selecţiei Eurovision din acest an, de la cei direct implicaţi. La emisiune vor participa şi artiştii danezi Olsen Brothers, câştigătorii concursului Eurovision 2000, care vor susţine un recital la Selecţia Naţională, eveniment organizat în coproducţie de TV şi Adevărul.

Finala din 6 martie va fi transmisă în direct, de la 21.10, pe TVR 1 şi TVR Internaţional, dar şi pe www.tvr.ro. Tototdată, site-ul www.adevarul.ro va transmite informaţii şi imagini de la finală în timp real.

În premieră, cele 16 piese finaliste din concurs vor fi jurizate de către cinci jurii zonale de specialişti din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Craiova. Votul juriului va conta în proporţie de 50% , iar votul publicului în proporţie de 50%. O altă noutate în acest an este faptul că televotingul este gratuit.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite