Săptămâna Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Brenciu şi Valentina Pelinel, gazdele finalei
Horia Brenciu şi Valentina Pelinel, gazdele finalei

În perioada 1 - 6 martie, publicul va avea ocazia să-i cunoască mai bine pe finaliştii Selecţiei Naţionale Eurovision 2010, o coproducţie TVR şi Adevărul.

În „Săptămâna Eurovision", videoclipurile pieselor finaliste vor fi difuzate la TVR 1 în tronsoane speciale: zilnic, de la 9.45 şi 14.45, iar marţi şi miercuri de la 23.45.

Totodată, luni, 1 martie, de la ora 21.10, TVR 1 va transmite emisiunea „Eurofan", un program dedicat finaliştilor. „Eurofan" va fi mărţişorul-surpriză oferit de TVR celor 16 artişti şi trupe care, pe parcursul acestui program, vor avea ocazia de a fi din nou împreună în faţa telespectatorilor, într-o ultimă transmisiune directă, înaintea concursului din 6 martie. Artiştii vor interpreta încă o dată piesele cu care concurează în finală, se vor întâlni cu cei mai înfocaţi susţinători ai lor şi vor avea parte de multe surprize.

Sâmbătă, 6 martie, TVR 1 va transmite Selecţia Naţională Eurovision 2010, un spectacol live la finalul căruia va fi aleasă piesa care va reprezenta România la concursul de la Oslo, din Norvegia. Finala va fi prezentată de Valentina Pelinel şi de Horia Brenciu şi va fi transmisă în direct de la Circul Globus din Bucureşti.

Piesa câştigătoare va fi aleasă de telespectatori şi de specialişti, în proporţie de 50% televot şi 50% jurii de specialitate. În premieră pentru selecţiile Eurovision, TVR va organiza în acest an cinci jurii de specialitate: în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Craiova.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite