VIDEO Paula şi OVI, pe locul 1 în opţiunile ţărilor neparticipante la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu s-au clasat ieri pe locul 1 la Eurovision 2010, în urma voturilor ţărilor neparticipante la competiţie.

Cum s-a prezentat România la Eurovision, din 1994 până în 2010

"Ieri am avut, din nou, o conferinţă de presă în cadrul căreia am primit un premiu foarte important pentru noi : Locul 1 la Eurovision 2010, în urma votării ţărilor neparticipante la ESC. Ne-am bucurat şi le-am mulţumit din suflet, le-am spus că ne onorează şi sperăm să nu fie ăsta singurul premiu pe care îl primim", scrie Paula pe blogul ei.

Despre repetiţiile care au avut loc înaintea conferinţei de presă, artista mărturiseşte că s-a speriat, la un moment dat, de flăcările de pe pian.

"Dincolo de repetiţiile pe care le-am avut ieri şi care au ieşit, din nou, muzical, foarte bine, m-am speriat cumplit de flacăra de pe pian din finalul notei înalte. Era atât de fierbinte încât aveam sentimentul că am rămas fără sprâncene şi fără gene, m-am panicat puţin, dar m-am redresat urgent. V-aţi dat seama de momentul ăsta de slabiciune? Vă întreb pentru că vreau să ştiu dacă sunt suficient de pregătită pentru “neprevăzut” , trebuie să reacţionez foarte bine în orice condiţii, să maschez orice sentimente care nu sunt “din piesa”", mai scrie Paula.

Citiţi întreaga poveste a celor doi participanţi ai României la Eurovision pe blogul Paulei Seling. Amândoi aşteaptă păreri şi sfaturi utile din partea voastră.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite