VIDEO Germania, cuprinsă de „Lena-manie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lena Meyer-Landrut a câştigat cu melodia „Satellite“ nu doar Eurovisionul de la Oslo, ci şi inimile germanilor.

VIDEO Lena este acuzatã de plagiat. Tu ce crezi, melodiile seamãnã?

Presa de la Berlin nu mai conteneşte să relateze despre „Gold-Lena" (Lena de aur - n.r.), „Minunata Lena", „Fabuloasa Lena", iar tânăra de 19 ani este pe cale să primească cea mai importantă distincţie a statului german, Crucea Federală de Merit.

Mai citeşte şi:

VIDEO Lena, câştigătoarea Eurovision 2010, a primit trofeul de la Alexander Rybak

De o adevărată „Lena-manie"  sunt cuprinşi şi tinerii germani - care au sărbătorit victoria la Eurovision pe stradă şi în cluburi - dar şi politicienii.

Din nou la Eurovision

„Lena este o expresie minunată a Germaniei tinere", a declarat cancelarul Angela Merkel, citată de „Bild". Preşedintele Horst Koehler (care a demisionat ieri) a admis deja că este fanul Lenei.

„M-am molipsit de la soţia şi fiica mea. M-am uitat cu sufletul la gură la concurs. Apariţia ei a fost incredibilă, plină de forţă şi prospeţime", a spus fostul preşedinte german pentru cotidianul „Die Welt". 

Mica vedetă a Germaniei a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă organizată la Koln, că vrea să reprezinte Germania din nou, la ediţia Eurovision din 2011. Cântăreaţa a fost cotată ca favorită încă de la început şi coverurile interpretate de ea la Selecţia din Germania au creat recorduri de descărcări pe iTunes Germania.

Deşi n-a avut pregătire muzicală, Lena a reuşit să cucerească propria ţară şi apoi întreaga Europă. Faima cucerită la o vârstă fragedă a venit şi cu un scandal: înainte de finala Eurovision, ziarele germane au publicat imagini dintr-un serial produs de RTL în care Lena a avut un rol secundar şi a apărut topless, sărutându-se cu un bărbat într-o piscină.

Cu toate acestea, tânăra a declarat că nu are de ce să-i fie ruşine de imagini, dar că, dacă ar avea şansa, n-ar mai alege să apară în ipostazele respective. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite