Competiţia Eurovision 2010 în imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovi şi Paula au clasat România pe locul trei la concursul Eurovision 2010, de la Oslo, în timp ce marea câştigătoarea este Lena, o tânără de 19 ani din Germania.

Mai citeşte şi:

Paula şi Ovi, locul 3 la Eurovision / Aici le poţi trimite un mesaj direct celor doi!

Germania  - Locul 1. Reprezentanta Germaniei, care a fost şi marea favorită a competiţiei, a câştigat trofeul Eurovision 2010 pentru piesa "Satellite". Lena are doar 19 ani.

image

Turcia - Locul 2. maNga, o trupă de rock din Turcia a reuşit să obţină locul doi la competiţia de la Oslo. Din coregrafie a făcut parte şi o "femeie-robot", care, în cele din urmă, a renunţat la costumul metalic, în favoarea unuia din latex.

image

România - Locul 3. Paula Seling (32 de ani) şi Ovi (35 de ani) s-au clasat pe locul 3, cu un total de 162 de puncte, cu piesa „Playing With Fire“. Aşa cum au promis, arma pentru finală a fost şi mai mult foc. România nu a mai intrat în top 10 din 2006, când Mihai Trăistariu s-a clasat pe locul 4.

image

Danemarca - Locul 4 . Alături de Germania, Danemarca a fost o altă favorită. Reprezentanţii ţării au cântat ultimii în concurs.

image

Azerbaidjan- Locul 5. Se pare că Anders Bagge, compozitorul acestei piese, a  compus melodii şi pentru staruri precum Celine Dion, Madonna, Jennifer Lopez sau Enrique Iglesias. Safura a fost prima care a cântat în finala Eurovision.

image

Belgia - Locul 6.

image

Armenia- Locul 7

image

Grecia- Locul 8. Giorgos Alkaios a oferit una dintre cele mai energice spectacole în cadrul finalei de la Oslo, aducându-i locul opt în competiţie.

image

Georgia- Locul 9

image

Ucraina - Locul 10

image

Rusia - Locul 11

image

Franţa - Locul 12. Calificată direct în finală, alături de Germania, Spania, Marea Britanie şi Norvegia, a avut o piesă ritmată, un hit în ţara de origine. 

image

Serbia - Locul 13

image

Israel - Locul 14

image

Spania - Locul 15. Un bărbat din public a reuşit să treacă de forţele de ordine, urcând pe scenă în timpul reprezentaţiei oferite de Spania. Puţini şi-au dat însă seama că el nu făcea parte din coregrafie. Din cauza acestui incident, lui Daniel Diges, care a reprezentat Spania la Eurovision, i s-a permis să mai cânte o dată.

image

Iată şi momentul în care bărbatul a urcat pe scenă Vezi GALERIE FOTO şi VIDEO pe adevărul.es şi citeşte întregul “C.V.” al “invadatorului” catalan pe terenurile de sport şi nu numai

Albania - Locul 16

image

Bosnia şi Herţegovina - Locul 17

image

Portugalia - Locul 18

image

Islanda - Locul 19

image

Norvegia - Locul 20

image

Cipru - Locul 21

image

Moldova - Locul 22.  Sun Stroke Project şi Olia Tira au fost reprezentanţii Moldovei (care ne-a dat cel mai mare punctaj -12) şi au spus despre piesa lor că "vorbeşte despre conflictele prin care trecem în viaţa de zi cu zi"

image

Irlanda - Locul 23

image

Belarus - Locul 24. "Fluturaşii" nu au ajutat-o pe Belarus să obţină mai multe puncte, scăpând de umilinţa ultimului loc în ultimele clipe. Grupul 3+2 s.a hotărât pe ultima sută de metri să-şi schimbe piesa cu care a participat la concurs, renunţând la melodia "Far Away", în favoarea piesei "Butterflies". Probabil acum regretă decizia pripită.

image

Marea Britanie - Locul 25. Josh Dubovie nu a fost deloc pe placul ţărilor votante, motiv pentru care ţara pe care a reprezentat-o a obţinut doar 1o pouncte, ocupând astfel ultimul loc în finala Eurovision 2010. Cele mai multe puncte, 4, le-a primit de la Irlanda. Albania, Azerbaijan şi Georgia au fost celelalte ţări care au votat pentru Marea Britanie.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite