Finaliştii de la Eurovision, caricaturizaţi de Popa Popas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula Seling şi Ovi în viziunea lui Ştefan Popa Popas
Paula Seling şi Ovi în viziunea lui Ştefan Popa Popas

Înainte de finala de sâmbătă, concurenţii fac ultimele vocalize. Pregătiri, emoţii şi cadouri, aşa a început săptămâna dedicată concursului naţional pentru desemnarea câştigătorului care va merge la Oslo.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Evenimentul coprodus de Televiziunea Română şi ziarul „Adevărul“ se apropie de final. Sâmbătă, 6 martie, TVR 1 va transmite de la Circul Globus, Selecţia Naţională Eurovision 2010, spectacol live, la finalul căruia va fi aleasă piesa ce va reprezenta România la concursul Eurovision de la Oslo. Amfitrioni vor fi Valentina Pelinel şi Horia Brenciu, ajutaţi din Camera Verde de Gianina Corondan.
 
Pregătirile sunt în toi

Astăzi, primii opt concurenţi au început repetiţiile pe scena de la Circul Globus. Mâine toată ziua se va repeta, iar seara se încheie cu Horia Brenciu Band, unii dintre invitaţii show-ului de sâmbătă. Olsen Brothers din Danemarca, câştigătorii ediţiei Eurovision din 2000, vor cânta vineri, într-o repetiţie în regim de direct, de la ora 21.00. La concursul din 6 martie va fi disputat şi autoturismul Seat Ibiza, premiul oferit compozitorului de firma Alto Syncro.

Piesa câştigătoare va fi aleasă de telespectatori (50 % televot) şi jurii de specialitate (50%). În premieră, TVR va avea cinci jurii de specialitate (în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Craiova), formate din specialişti.

După ce TVR a oferit mărţişoare muzicale în direct, luni, la emisiunea Eurofan, caricaturistul Ştefan Popa Popas s-a gândit să creioneze chipurile finaliştilor de la Eurovision, chiar dacă are un program încărcat.

„Am tot auzit de Cerbul de Aur, de Eurovision, şi m-am gândit să fac ceva. Mă leagă o frumoasă prietenie de cei din TVR şi-mi place să-i ajut pe români cât pot“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Ştefan Popa Popas.

Care sunt cititorii „Adevărul“ care merg la Oslo

Ziarul „Adevărul“ va anunţa luni, 8 martie, numele celor doi câştigători ai concursului „Premiul de Popularitate Selecţia Naţională Eurovision 2010“. Competiţia a avut ca miză două excursii la Oslo, oraşul în care va avea loc confruntarea finală.

Cei doi câştigători vor merge la Oslo la data de 27 mai şi vor avea acces în sală, la cea de-a doua semifinală a concursului, dar şi la marea finală din 29 mai.

Ei vor fi cazaţi acolo la un hotel de patru stele. Concursul s-a desfăşurat în perioada 8-25 februarie 2010, în ziarul „Adevărul“ şi pe site-ul www.adevarul.ro, iar cititorii au votat melodia preferată. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite