VIDEO Paula Seling şi Ovi: A doua repetiţie a fost extraordinară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu au repetat pentru a doua oară pe scena Telenor Arena de la Oslo la un pian dublu şi cu multe artificii.

La conferinţa de presă care a urmat repetiţiei Ovi s-a declarat foarte mulţumit de munca lor. Cei doi artişti au vorbit despre costumele lor şi despre temerea de a nu "da foc" la propriu scenei.

Mascota Eurovisionului Lala a fost prezentă la conferinţa de presă, iar Paula Seling a anunţat că oferă o mascotă în miniatură pentru cea mai interesantă întrebare.

Întrebaţi care sunt artiştii lor preferaţi din competiţie, Ovi a recunoscut că o preferă pe artista din România. Paula Seling a preferat să nu nominalizeze pe nimeni, din respect pentru ceilalţi concurenţi, care nu se află în topul preferinţelor sale.

Paula şi Ovi au explicat că au un pian dublu pe scenă pentru că amândoi sunt pasionaţi de pian, nu pentru că încearcă să reînvie succesul purtat de un alt competitor în '77. Paula a mai spus că pianul dublu este o metaforă şi este folosit pentru a susţine povestea cântecului.

Cântăreaţa a optat pentru o salopetă argintie asemănătoare cu cea neagră pe care a purtat-o la Selecţia Naţională. Pentru a se asorta cu partenera sa, Ovi a ales o ţinută simplă: pantaloni negri, cămaşă albă şi jachetă neagră. Cele patru fete din backing vocals au rămas cu aceleaşi costume de la repetiţia anterioară: salopete negre, accesorizate cu trene de aceeaşi culoare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite