Paula Seling s-a întors acasă: "Mă simt copleşită şi vă mulţumesc! În ţară, unii spuneau că piesa noastră e proastă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o noapte istorică la Oslo, unde a obţinut, alături de Ovi, locul trei la concursul Eurovision, Paula Seling s-a întors în ţară duminică, pe aeroportul Otopeni, la ora 16.15.

VIDEO Cum s-a prezentat România la Eurovision, din 1994 până în 2010

"Mă simt copleşită şi vă mulţumesc. Nu aveam nicio secundă senzaţia că mi se poate întâmpla şi mie aşa ceva. Am trecut printr-un carusel în perioada asta. Aici, în ţară, se publicau lucruri cum că piesa este proastă, iar alţii ne cotau drept favoriţi. Am renunţat să mai ascult şi m-am axat numai pe piesa noastră."

"Prima dată i-am sunat pe părinţii mei. Au fost foarte fericiţi de prestaţia noastră şi mai bine de atât nu cred că se putea."

"Aş vrea din suflet să convingem lumea că România e un pic altfel decât Europa s-a obişnuit. E păcat să creadă că suntem cu toţii aşa cum ei cred. Eurovision este un concurs complet imprevizibil".

"A fost un plus că Ovi este cunoscut în Norvegia. Pentru prima dată am primit atâtea puncte de la ei."

Paula Seling a dat mai multe autografe fanilor care au aşteptat-o la aeroport. Printre cei adunaţi lafaţa locului se afla şi un fan cu o pancartă, pe care era scis: “Pentru noi, sunteţi pe locul 1”, cu cifra din final încadrată într-o inimă de culoarea roşie.

Ovi a rămas în Norvegia

Absenţa lui Ovi a fost explicată prin faptul că al doilea protagonist al spectacolului de la Eurovision a decis să discute cu presa din Norvegia şi a le mulţumi celor de acolo pentru punctele acordate. "(Acestea) sunt o foarte mică parte din tot ceea ce a făcut posibil să luăm locul trei la Eurovision", a mai spus Paula Seling.

Paula Seling şi Ovi  au adus România pe locul al treilea în competiţia Eurovision 2010 - performanţă care a mai fost înregistrată o singură dată, în 2005, de Luminiţa Anghel şi Sistem. Cei doi muzicieni au trecut prin tensiuni extraordinare, dar acum se întorc în ţară pentru a se bucura de succesul neaşteptat pentru celelalte ţări participante.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite