VIDEO Ovi şi Paula, gata de turneu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Cernăuţeanu testează maşina-trofeu p Foto: petrică tănase
Ovidiu Cernăuţeanu testează maşina-trofeu p Foto: petrică tănase

La câteva zile după agitaţia de la Selecţia Naţională Eurovision, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu încep să se pregătească pentru marea finală de la Oslo.

Recent întors din Norvegia, unde a petrecut trei zile alături de familie, Ovi a fost prezent, vineri dimineaţă, la ridicarea maşinii, „trofeul" pentru compozitorul melodiei câştigătoare.

„Mi-am reîncărcat bateriile şi acum sunt iar aici", a declarat Ovi pentru „Adevărul". Artistul se concentrează acum pe turneul de promovare a piesei şi nu se implică în niciun fel în discuţiile iscate în ultima săptămână cu privire la „paternitatea" melodiei.

„Este un balcanism, ca să zic aşa. Am înţeles că nu se poate evita asta la niciun Eurovision, trebuia să fie un scandal. Am toate hârtiile la dispoziţie, aşa că nu-mi fac griji", a declarat Ovi.

În ceea ce priveşte maşina primită drept premiu, Ovi se gândeşte să facă o bucurie familiei. „Cred că am să le-o dau cadou părinţilor mei", a spus el.

Paula Seling şi Ovi vor fi prezenţi astăzi, de la ora 14.20, în emisiunea „Ne vedem la TVR", precum şi în show-ul „Serviciul Român de Comedie", duminică, la ora 21.30, la Pro TV. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite