Vitaly Petrov nu îşi face griji pentru locul la Renault

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vitaly Petrov nu îşi simte ameninţat locul la Renault, în ciuda numeroaselor speculaţii care nu îi dau multe şanse rusului de a rămâne şi sezonul viitor la echipa franceză.

Cei de la Renault i-au spus începătorului că va trebui să obţină cît mai multe clasări în primii 10 pentru a avea siguranţa că îşi va păstra locul şi sezonul viitor. Rusul a ţinut cont de acest lucru şi a forţat pentru a acumula cât mai multe puncte.
Însă speculaţiile au continuat, mai ales după ce Kimi Raikkonen a contact echipa Renault cu privire la o posibilă revenire a finlandezul în Campionatul Mondial de Formula 1. Heikki Kovalainen şi Adrian Sutil sunt alţi doi pretendenţi la scaunul lui Petrov.
„Nu sunt îngrijorat. Eu îmi fac treabă şi ştiu ce am de făcut în continuare. De ce să fiu îngrijorat? Ei ar trebui să îşi facă griji. Eu voi continua să îmi fac treaba , aşa că totul este bine”, a declarat pilotul.
„Cred că această concurenţă este bună pentru echipă şi pentru maşină. Suntem destul de puternici şi sper că totul va fi bine pentru noi.Vom vedea!”, a adăugat Petrov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite