Nu sunt zana buna care impaca oamenii cu forta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

- spune Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii "Iarta-ma!" de pe TVR1

Emisiunea "Iarta-ma!" a intrat in cel de-al saselea an de emisie si nu si-a luat vacanta de vara. In fiecare luni, Raluca Moianu este amfitrioana acestui reality-show nascut din suferinta, frustrarea si dorinta de reconciliere a oamenilor.
- Nu v-ati plictisit de "Iarta-ma!", dupa atata timp?
- Nu, pentru ca nu exista doua vieti si doua povesti la fel. Daca as fi facut acelasi tip de surub, zi de zi, m-as fi plictisit. Oricum, formatul a suferit modificari, in acest al saselea an de cand a inceput "Iarta-ma!". Acum exista aparatorul din oficiu, care este o personalitate cu experienta de viata. Au jucat acest rol Stela Popescu, Norica Nicolai si alte persoane care exceleaza in diverse domenii si care au raspuns acestei invitatii. De multe ori, situatia a fost foarte complicata, cei aparati fiind, de fapt, cei vinovati. Personalitatile au incercat sa dea sfaturi utile, in aceste momente. In ceea ce ma priveste, eu n-am voie sa tin cu unul sau cu celalalt.
- Cum le raspundeti celor care va acuza ca va construiti audienta pe suferinta oamenilor?
- Cred ca nu exista emisiune perfecta. Dorinta producatorilor de a avea rating este normala, pentru ca, pana la urma, daca nu se uita nimeni, la ce foloseste programul acela? In general femeile se uita la asemenea productii care pot intra in categoria emisiunilor de tip "telenovela". Am incercat intotdeauna cu tact si delicatete sa nu depasesc o anumita bariera, iar emisia sa fie in limitele decentei. Cred ca lucrul acesta s-a vazut. Nu am fost niciodata acuzata ca incerc sa exploatez o situatie delicata mai departe de limita bunului-simt. Rolul meu se incheie in momentul in care emisiunea se termina. Eu nu-i pot impaca pe oameni cu forta si nici nu ma pot amesteca foarte tare in viata lor. Nu sunt zana cea buna sau omul care le rezolva pe toate.
- Contrabalansati tristetile pe care le intalniti in emisiune cu bucuriile din viata personala?
- Am o fetita foarte frumoasa, Mara Ilinca, de care ma bucur in fiecare zi a vietii mele. Are sase luni si suntem o familie foarte multumita. Ne este bine si suntem sanatosi. Locuiesc intr-un apartament cu trei camere, iar cand vreau sa plec un week-end din Bucuresti si n-o pot lua pe Mara cu mine, ma mai ajuta mama si bona. Sotul meu este stomatolog, iar in timpul liber comentator pentru canalul Eurosport, la snooker. Imi place deseori sa ma retrag in coltul meu preferat din casa, in bucatarie, unde ma asez si citesc. In vacanta, printre picaturi, am fost putin in Bucovina, cu copilul, dar am plecat la timp, pentru ca mai era putin si ne luau apele. De ziua mea, sotul ma intreaba in fiecare an ce-mi doresc. Eu nu vreau nici haine, nici bijuterii, nici blanuri, ci sa vad un loc nou. Anul acesta am fost pentru cateva zile la Florenta, in Italia.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite