Începe Festivalul Zile şi Nopţi de Teatru European. Vezi aici invitaţii speciali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul internaţional ”Zile şi Nopţi de Teatru European” reuneşte la Brăila în perioada 24 septembrie- 2 octombrie 2011 trupe de teatru atât din mai multe oraşe mari ale ţării, cât şi din străinătate. În piesa "Scandal în culise" o puteţi vedea jucând pe fata din poveastea de dragoste surprinsă în staţiunea 2 Mai şi relatată de adevărul.ro.

Aflat la a şasea ediţie, Festivalul ”Zile şi Nopţi de Teatru European” adună laolaltă zeci de spectacole dramatice, de păpuşi şi teatru de stradă de cea mai bună calitate. La acest festival sunt aşteptaţi şi câţiva invitaţi speciali din străinătate: Teatrul din Bursa - Turcia, Teatrul Drumev din Shumen, Teatrele Silven şi Yambol din Bulgaria.

Vezi aici programul Festivalului ”Zile şi Nopţi de Teatru European” organizat de Teatrul ”Maria Filotti” din Brăila!

Chiar în deschiderea festivalului, se va juca piesa "Scandal în culise" în care apare fata surprinsă de iubitul său cu o cerere în căsătorie în staţiunea 2 Mai. Momentul în care Lucian Curelariu a îngenuncheat în faţa Corinei Georgiana Borş a fost surprins de un fotograf aflat în trecere, iar noi am aflat povestea celor doi.

Pentru prima dată de când a ajuns vedetă fără să vrea, Corina, proaspăt absolventă a Facultăţii de Teatru de la Iaşi şi colaboratoare a Teatrului Maria Filotti din Brăila, joacă într-o piesă foarte importantă.

Citeşte şi: EXCLUSIV: Cerere romantică în căsătorie, fotografiată întâmplător. I-am găsit pe cei doi îndrăgostiţi!

“Scandal în culise” a fost scrisă în urma unei reprezentări a piesei “Chinezi”, când Michael Frayn, autorul, a asistat la spectacol din culise. Piesa urmăreşte o trupă de actori britanici, isterici, dar plini de bunăvoinţă, care sub îndrumarea unui regizor stresat, se străduiesc să parcurgă drumul infernal de la o repetiţie generală haotică, până la cortina ultimei reprezentaţii dezastruoase a unei comedii ieftine cu titlul “Gol şi goală”.

Comedia s-a jucat pe scene din Italia, Spania, Finlanda, Japonia, China, etc. iar textul este tradus în 34 de limbi şi se joacă cu acelaşi succes în mai toată lumea.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite