Aventura dintre prinţesa Diana şi doctorul Hasnat Khan va fi scenariu de film

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Caught in Flight” va fi o dramă biografică a vieţii prinţesei Diana iar scenariul se va axa pe idila de doi ani dintre fosta soţie a prinţului Charles şi chirurgul cardio-toracic Hasnat Khan. Criticile spun deja că filmul nu o prezintă pe Diana "într-o lumină favorabilă", creionând-o ca pe o femeie "care l-a hărţuit pe medic după ce acesta a pus punct idilei".

În acest moment, proiectul “Caught in Flight” este prezentat de către compania Embankment Films la American Film Market din Santa Monica pentru a-şi găsi un distribuitor pe plan internaţional.

Pre-producţia este programată să înceapă în martie 2012, iar filmările urmând să aibă loc în Pakistan, Angola, sudul Franţei şi Paris, acolo unde prinţesa de Wales şi amantul ei Dodi Fayed şi-au pierdut viaţa într-un accident de automobil pe data de 31 august 1997.

Prinţesa Diana şi chirurgul cardio-toracic Hasnat Khan s-au cunoscut în 1995 la spitalul din Brompton. A urmat o aventură de doi ani care s-a terminat cu câteva luni înainte de tragicul accident al Dianei din 1997.

Fosta soţie a prinţului Charles spunea despre doctor că este "dragostea vieţii ei". Aceasta era atât de îndrăgostită încât a luat în calcul posibilitatea de a se converti la islamism şi a rămas cu inima frântă atunci când el a luat decizia de a se despărţi.

Scenariul dramei este semnat de către Stephen Jeffreys iar rolul Dianei va fi jucat de Jessica Chastain.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite