„Anotimpurile“ lui Tudor Gheorghe, la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Gheorghe continuă „Stagiunea permanentelor frumuseţi" la Sala Palatului din Bucureşti, în data de 6 martie, la ora 19.00, cu un spectacol extraordinar: „Anotimpurile mele: Iarna -Primăvara".

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare an, artistul le promite spectatorilor săi o sumedenie de surprize. Pe parcursul a două ore, Tudor Gheorghe va fi acompaniat de 40 muzicieni şi de alte 30 de voci minunate ale orchestrei şi corului Teatrului liric „Oltenia" din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu. „La fereastra cu gutuie", „Colindul celui fără de ţară", „Antiprimăvara", „Lumina lină", „Mugur, mugurel", „Salcâmii" şi „Dorul călător" sunt câteva dintre melodiile care vor încânta urechile unui public care revine în fiecare an să-l asculte pe artist.

Această stagiune marchează totodată şi încheierea ciclului de reprezentaţii ale acestui spectacol, după aproximativ zece ani în care românii din toată ţara s-au bucurat de „Anotimpurile" lui Tudor Gheorghe. Pentru spectacol, organizatorii au amplasat un ecran de înaltă rezoluţie, unde sunt proiectate imagini din concert. De o parte şi de cealaltă a ecranului sunt aşezate două imagini de dimensiuni impresionante cu Tudor Gheorghe în diferite ipostaze. Despre această inovaţie pentru reprezentaţiile sale, interpretul spune: „Pentru că nu apar la televizor, am adus televizorul cu mine". Preţul unui bilet variază între 60 şi 120 lei, în funcţie de locul în sală. Biletele sunt disponibile la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center, etajul al doilea, Pasajul Universităţii - Agenţia Trident Touring, Sala Palatului şi online pe www.vreaubilet.ro.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite