"Niciodata nu e prea tarziu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O poveste de dragoste speciala, intre doi oameni care, desi nu mai sunt foarte tineri si in ciuda tuturor "piedicilor" din viata lor, sunt convinsi ca "niciodata nu e prea tarziu" sa gasesti omul

O poveste de dragoste speciala, intre doi oameni care, desi nu mai sunt foarte tineri si in ciuda tuturor "piedicilor" din viata lor, sunt convinsi ca "niciodata nu e prea tarziu" sa gasesti omul potrivit. Acesta ar fi rezumatul serialului "Niciodata nu e prea tarziu", difuzat de TVR 2 incepand de astazi, in fiecare seara de la ora 23.
Serialul prezinta relatia dintre un barbat si o femeie, ambii divortati si cu cate doi copii. Fiecare se lupta sa faca fata posturii de parinte singur si, in plus, incearca sa aiba grija si de propria cariera. Cu toate ca vietile lor sunt complicate, Lily si Rick isi doresc sa fie impreuna si, in acelasi timp, sa mentina normalitatea in existenta familiilor reunite.
Maniera in care sunt tratate aceste probleme complexe a facut ca serialul sa fie nominalizat de 14 ori in ultimii trei ani la diferite Festivaluri de specialitate din SUA si Europa. Cea mai mare parte dintre trofeele obtinute (American Television Awards, Emmy, Premiul Festivalului de la Austin) au fost acordate actritei Sela Ward, interpreta rolului Lily Manning, care, alaturi de actorul Bill Campbell (Rick Sammler), va va convinge intr-un mod fermecator ca "Niciodata nu e prea tarziu" pentru o viata implinita.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite