„E doar sfârşitul lumii”, în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul „E doar sfârşitul lumii” al dramaturgului francez Jean-Luc Lagarce, regizat de Radu Afrim, va fi prezentat în cadrul Festivalului „Mettre en Scène” din Franţa, în perioada

Spectacolul „E doar sfârşitul lumii” al dramaturgului francez Jean-Luc Lagarce, regizat de Radu Afrim, va fi prezentat în cadrul Festivalului „Mettre en Scène” din Franţa, în perioada 19-22 noiembrie.

Cea de-a 12-a ediţie a festivalului, care se desfăşoară între 11 şi 22 noiembrie, la Rennes, prezintă creaţii ale tinerilor artişti contemporani din teatru şi din dans.

Teatrul Odeon din Bucureşti a fost selecţionat să joace cinci reprezentaţii ale spectacolului lui Radu Afrim, care va fi prezentat cu supratitrare în limba franceză.

Piesa „E doar sfârşitul lumii” a avut premiera la Odeon în luna mai 2007 şi a marcat, la nivel internaţional, Anul Lagarce (L’Annee Lagarce). Piesa spune povestea unui tânăr care ştie că va muri în mai puţin de un an şi care nu a fost să-şi vadă familia de mai mult timp. În cele din urmă, el hotărăşte să-şi vadă rudele, iar întreg subiectul piesei se desfăşoară într-o singură zi.

Din distribuţie fac parte Rodica Mandache, Antoaneta Zaharia, Paula Niculiţă, Cristian Balint, Mihai Smarandache, Alex Bogdan, Meda Victor şi Adrian Drăgănescu.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite