Un pelerinaj în Egipt a fermecat juriul SIMFEST

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un producător independent a câştigat marele premiu la ediţia 2006 a Festivalului televiziunilor locale şi a producătorilor independenţi SIMFEST de la Târgu Mureş, reuşind să se impună în

Un producător independent a câştigat marele premiu la ediţia 2006 a Festivalului televiziunilor locale şi a producătorilor independenţi SIMFEST de la Târgu Mureş, reuşind să se impună în faţa celor peste 90 de producţii din toată ţara, înscrise în competiţie.
Este vorba de Ovidiu Dumitrana din Craiova căruia, potrivit preşedintelui juriului, i-a fost atribuit premiul "pentru excelenta stăpânire a limbajului audiovizual, pentru îmbinarea imaginii şi a coloanei sonore, pentru comentariul profund. Este un film excepţional, de mare profesionalism". Ovidiu Dumitrana, prin producţia "Suflete aproape de cer", a reuşit să ilustreze un tulburător pelerinaj în Egipt, o călătorie iniţiatică pe muntele Sinai, unde Moise a primit Tablele Legii. "Noi, producătorii independenţi, avem tot atât de mult nevoie de marile televiziuni pe cât au ele nevoie de noi", a declarat câştigătorul, prezent la toate cele patru ediţii ale SIMFEST, aflat însă la primul său premiu. Alte 14 premii au fost acordate, duminică seara, pentru secţiuni precum videoclip publicitar, montaj, imagine, scenariu, divertisment, talk-show, reportaj, anchetă, film documentar şi ştire.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite