Castelul Bran va trece prin investiţii majore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii vor să dezvolte aici o serie de activităţi creative. Ei vor ca imobilul să devină un loc în care să se poată învăţa,  studia şi crea. Documente rare de familie vor fi puse la dispoziţa istoricilor, se vor organiza expoziţii de artă şi muzica va reveni la castelul.

Proprietarii Castelului Bran, arhiducele Dominic Habsburg şi surorile sale, Maria Magdalena şi Elisabeth, vor să readucă la viaţă în Castelul Bran. „Am remobilat castelul şi acum vrem să îl readucem la viaţă. Castelul este casa noastră, dar nu intenţionăm să îl ţinem numai pentru noi. Este primul primul muzeu privat din ţară şi vrem ca toată lumea să se bucure de el", a spus Dominic Habsburg. „Lucrăm cu o echipă care pune tot sufletul în acest castel. Orice idee sau proiect pe care îl au oamenii din echipă este discutat cu noi şi vrem să îi dăm castelului viaţă şi culoare“, a spus Maria Magdalena.

La castel vor domina arta şi muzica


La Bran se vor face o serie de investiţii menite să atragă cât mai mulţi turişti. „Înainte, castelul era mai mult un loc unde se vindeau vederi şi gablonţuri. Noi vrem să îl transformăm într-un loc în care să se poată învăţa, studia şi crea. Vrem să punem la dipoziţia celor interesaţi documente rare ale familiei regale, vrem ca muzica să revină în Castelul Bran, vrem să deschidem expoziţii de artă şi vom lansa câteva cărţi, cum ar fi cele de poveşti ale Reginei Maria sau cartea sa de oaspeţi", a spus Lia Trandafir, administrator castel.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite