VIDEO Un artist italian de jazz a interpretat o piesă în memoria Maricicăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul italian Tiziano Chiapelli, acordeonist de jazz, a adus un omagiu asistentei românce care a murit la Roma, ca urmare a loviturii de pumn primită de la un italian, pe 15 octombrie. Acordeonistul a susţinut un recital de 40 de minute, la Teatrul Odeon din Bucureşti, în care a prezentat un program-omgiu pentru Maricica Hăhăianu.

Acordeonistul de jazz Tiziano Chiapelli este prezent, zilele acestea, la Bucureşti, cu ocazia festivalului Nopţi Albe de Acordeon 2010.

Citeşte şi:
Trupul Maricicăi a ajuns în România. Soţul ei: "A plecat în Italia pentru o viaţă mai bună. Vine acasă moartă"

Ucigaşului Maricicăi îşi cere "scuze umile", într-un mesaj de condoleanţe

Italianul a fost anunţat de organizatorii spectacolului ca "a doua marcă artistică a oraşului Modena după Luciano Pavarotti". Chiapelli a fost cap de afiş al primei seri din cadrul festivalului desfăşurat la Teatrul Odeon din Capitală, în perioada 22-24 octombrie, relatează HotNews.

Vineri seară, acordeonistul Tiziano Chiapelli a susţinut un recital de 40 de minute în care a prezentat un omagiu inspirit din opera compozitorului argentinian Astor Piazzolla, una dintre piese fiind dedicate asistentei românce, Maricica Hăhăianu, care a murit la Roma şi al cărei trup a ajuns sâmbătă după-amiază, în ţară. Aproximativ 50 de persoane, majoritatea rude, au aşteptat depunerea sicriului cu trupul neînsufleţit al româncei la Capela "Sfânta Paraschiva" din Râmnicu Sărat.

"Aş vrea să dedic ultima piesa publicului, dumneavoastră tuturor, lui Emy Dragoi şi aş vrea să aduc un omagiu în memoria victimei incidentului nefericit de la Roma: Maricica", a spus acordeonistul de jazz.

Vezi VIDEO cu reprezentaţia dedicată Maricicăi Hăhăianu

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite