Muzica recomandari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu  ratati! Calexico Carried to Dust (Quarterstick, 2008) Te uimeşte de la început. Prima piesă, “Victor Jara`s Hands”, are o neaşteptată prospeţime şi un exotism domolit;

Nu  ratati!

Calexico

Carried to Dust (Quarterstick, 2008)


Te uimeşte de la început. Prima piesă, “Victor Jara`s Hands”, are o neaşteptată prospeţime şi un exotism domolit; pare un dans pe graniţa dintre Mexic şi SUA. Un album cuceritor, făcut din ecouri stinse de mariachi şi o engleză-americană perfectă.

“Carried to Dust” are o masivă putere de a emoţiona şi o frumuseţe liniştită, este suav, armonios şi bine articulat instrumental. Jazz domol, country epic, rock expansiv şi nostalgie, cu trimitere directă la origini hispanice.

De ratat!

Jessica Simpson

Do you know (Epic, 2008)


Este genul de ritm care erupe banal pe coloana sonoră a comedioarelor romantice. Evident, cel de-al cincilea album al solistei americane nu are final neaşteptat. Nici conţinut. Burduşit cu pop-country liniar, brodat din melodii gemene şi refrene tocite, “Do you know” i-a revoltat pe puriştii country, care au acuzat-o pe Jessica Simpson de impostură. Este primul ei salt dinspre pop către stilul plăcut de americanii de rând. Specialiştii spun că săritura e în gol sau, mai bine zis, în van.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite