Loredana made in Romanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana a pregătit fanilor ei, pentru finalul de an 2007, o mare surpriză de natură să îi bucure pe cei care apreciază muzica ţigănească. Apreciata solistă a adunat într-un nou

Loredana a pregătit fanilor ei, pentru finalul de an 2007, o mare surpriză de natură să îi bucure pe cei care apreciază muzica ţigănească.

Apreciata solistă a adunat într-un nou material discografic toate piesele sale de gen, dar a reuşit şi să păstreze esenţa pieselor originale, astfel că noul album, intitulat "Made in Romanie", reprezintă o fuziune excelentă de muzică pop, ţigănească şi lăutărească.

Materialul conţine nouă piese, coveruri, reinterpretări şi medley-uri, iar trei dintre melodiile de pe album, "Şatra în asfinţit", "Made in Romanie" şi "Europa" au deja videoclipuri care se difuzează intens pe posturile de specialitate şi pe Acasă. Albumul este disponibil în magazine încă din a doua jumătate a lunii decembrie, iar el este cel de-al doilea CD lansat pe piaţă în 2007 de Loredana, primul fiind "Copiii sirenelor", apărut la sfârşitul verii trecute.


Albumul "Made in Romanie" este rodul faptului că în ultima perioadă Loredana a avut tot mai dese legături artistice cu cultura etniei rrome, datorită rolului pe care îl interpretează în "Inimă de ţigan". "Hop, hop, hop", "Made in Romanie", "Şatra în asfinţit", "Mega Jampa", "Sabor a mi vs Ederlezi", "Csi Lav tut", "Europa" şi "Lele remix" sunt cele nouă piese care figurează pe noul album vândut deja în număr destul de mare pentru nici o lună de la data la care a fost lansat pe piaţă.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite