De ratat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De  ratat!
De ratat!

Comedie înecată la mal Matthew McConaughey şi Jennifer Garner sunt doi actori care şi-au făcut un nume la Hollywood, sunt atrăgători şi simpatici şi câştigă multe milioane de dolari.

Comedie înecată la mal

Matthew McConaughey şi Jennifer Garner sunt doi actori care şi-au făcut un nume la Hollywood, sunt atrăgători şi simpatici şi câştigă multe milioane de dolari. În ciuda faimei lor la nivel mondial, McConaughey şi Garner – deşi au potenţial – nu sunt distribuiţi în filme valoroase, care să merite să le vezi şi a doua oară.

Tot ce rămâne după o peliculă în care apar cei doi este doar o amărăciune. În producţia „Ghosts of Girlfriends Past“ („Fantomele fostelor iubite“), regizată de Mark S. Waters, Matthew McConaughey joacă din nou rolul unui bărbat dorit de femei, pe care le seduce şi apoi le dă cu piciorul anunţându-le, „elegant“, la telefon, că nu mai are nevoie de ele.

Deşi îşi ia rolul în serios şi încearcă să pară credibilă, Jennifer Garner a acceptat să fie femeia care îl aduce pe drumul cel bun pe „sărmanul“ Connor Mead. Bărbatul ajunge să aibă coşmaruri în ajunul nunţii fratelui său mai mic şi începe să fie bântuit de fantomele fostelor iubite. Cam tras de păr şi deloc nostim.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite