O iubire imposibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Dragostea în vremea holerei", o poveste care te poate urmări toată viaţa Dragostea poate să însemne frustrare, bucurie sau agonie şi disperare. Însă întotdeauna, atunci când pleci

"Dragostea în vremea holerei", o poveste care te poate urmări toată viaţa

Dragostea poate să însemne frustrare, bucurie sau agonie şi disperare. Însă întotdeauna, atunci când pleci în căutarea iubirii, există un anumit optimism, speranţa că într-o zi o vei găsi... Dar cât de mult eşti dispus să aştepţi? Florentino Ariza (Javier Bardem) îşi caută adevărata dragoste timp de mai bine de cincizeci de ani.

Poet şi funcţionar, Florentino o întâlneşte pentru prima dată pe Fermina Daza când îi duce o telegramă tatălui ei. O simplă privire de moment alimentează un amplu traseu emoţional care implică trei personaje. Ei trăiesc războaie de scurtă durată, dar distrugătoare, şi valuri ale epidemiei de holeră, care - ca şi iubirea - îi lasă pe unii să supravieţuiască, dar îi răpune pe alţii. Florentino Ariza reuşeşte treptat să cucerească inima frumoasei, dar tatăl ei (John Leguizamo) jură să nu îi lase niciodată să fie împreună.

În locul poetului bolnav de iubire, Fermina acceptă să se mărite cu una dintre cele mai proeminente personalităţi ale oraşului, un medic cu educaţie europeană, care şi-a folosit experienţa pentru a îmbunătăţi viaţa oraşului. Dr. Juvenal Urbino o duce pe Fermina la Paris.

După câţiva ani, cuplul se reîntoarce în Cartagena, dar ea a uitat complet de prima sa iubire. Devenit acum un bogat proprietar de vase, Florentino nu o poate uita. Visul lui de iubire diferă însă atât de mult de realitate. Filmul are la bază romanul lui Gabriel García Márquez.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite