Cele două feţe ale lui Kevin Costner

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul a două premii Oscar o are parteneră, în filmul "Mr. Brooks", pe Demi Moore CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, E-Uranus din Bucureşti Un om de

Câştigătorul a două premii Oscar o are parteneră, în filmul "Mr. Brooks", pe Demi Moore

CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, E-Uranus din Bucureşti

Un om de afaceri, un ucigaş în serie şi o poliţistă dură. Regizorul Bruce Evans propune un thriller care nu trebuie ratat. "Mr. Brooks" îi are în rolurile principale pe Kevin Costner, Demi Moore şi William Hurt.

Mergând pe urmele lui Brad Pitt în "Fight Club", câştigătorul a două premii Oscar, Kevin Costner este Mr. Brooks, în filmul cu acelaşi nume, regizat de Bruce Evans. Domnul Brooks are tot ce îi trebuie. Este un om de afaceri de succes, filantrop, un tată drăgăstos şi un soţ fidel. Poartă cu eleganţă costumul scump şi locuieşte într-o casă de invidiat, unde are chiar şi un atelier în care modelează vase din lut. Stilatul şi integrul Earl Brooks are un secret. Este un ucigaş în serie atât de abil, încât nimeni nu a bănuit nimic până acum. Cea de-a doua faţă a personajului se ascunde în spatele prietenului cel mai bun, Marshall (William Hurt). Imaginar, însă. Marshall este diavolul care îi şopteşte la ureche lui Earl şi îl împinge să ucidă. Secretul nu poate fi multă vreme ascuns. Pe urmele lui, porneşte o poliţistă extrem de dură (Demi Moore). Asasinul îşi respectă urmăritoarea, iar când cei doi se întâlnesc, ceva se întâmplă. E timpul ca regizorul Bruce Evans să exploreze limitele psihologice ale unei relaţii.

Kevin Costner, de cinci ori tătic

Mezinul familiei Costner, Kevin, a debutat în film în anul 1974, la vârsta de 19 ani. Cunoscutul actor din "Incoruptibilii" sau "Bodyguard" a trecut şi în spatele camerei de filmat, pe scaunul regizorului, în 1990, când a debutat cu pelicula "Dansând cu lupii". Kevin Costner şi soţia sa, Christine Baumgartner, au devenit de curând părinţii unui băieţel. Actorul mai are încă trei copii din mariajul anterior cu o colegă din facultate, Cindy Silva, de care a divorţat acum 13 ani. Costner mai are un fiu, Liam, de 10 ani, dintr-o relaţie cu Bridget Rooney. Unul dintre frumoşii Hollywoodului este mulţumit de felul în care arată. Trecut de 50 de ani, actorul american a declarat că nu va apela la operaţii estetice sau liposucţii. Kevin Costner a câştigat două premii Oscar la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor", în 1991, pentru filmul "Dansând cu lupii".

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite