Travolta a renunţat la frac şi papion pentru hainele de doamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul, nominalizat de două ori la Oscar, are rol de femeie în filmul "Hairspray" şi se descurcă de minune în această postură John Travolta, în rochie. Michele Pfeiffer, mai sexy ca

Actorul, nominalizat de două ori la Oscar, are rol de femeie în filmul "Hairspray" şi se descurcă de minune în această postură

John Travolta, în rochie. Michele Pfeiffer, mai sexy ca niciodată. Cei doi apar în filmul "Hairspray", alături de Queen Latifah, Christopher Walken, Amanda Bynes, Nikki Blonsky, Btrittany Snow.

Asta da schimbare la John Travolta. În cea mai nouă adaptare a filmului "Hairspray", actorul american, nominalizat de două ori la Oscar pentru rolul din "Pulp Fiction", a lăsat la o parte fracul şi papionul şi a îmbrăcat rochia cu paiete. Şi-a pus o bentiţă peste părul bufant şi iată un nou personaj: Edna Turnblad, mama lui Tracy, o fată cu părul mare şi un suflet la fel de mare. Pasiunea tinerei e dansul.

Visează să apară în cea mai hippy petrecere dance de la tv şi chiar crede că i se potriveşte perfect pentru spectacol. Tracy (Nikki Blonsky) are o piedică în calea succesului ei. Cel puţin pentru început. Trupul plinuţ. Tatăl (Christopher Walken) o susţine şi o îndeamnă să se "gândească la lucruri mari ca să fii mare..." Tânăra face ce face şi ajunge să joace în spectacol.

Asta atrage şi invidia lui Amber Von Tussle (Brittany Snow) şi a mamei sale, Velma (Michele Pfeiffer). Fata intră într-o altă încurcătură, care, pentru moment, chiar e o piedică în cariera sa. Ea conduce un marş alături de Matormouth Maybelle (Queen Latifah) împotriva segregării rasiale şi astfel se alege cu un mandat de arestare.

Mintea îi stă doar la titlul de Miss Teenage Hairspray, pe care vrea să îl câştige cu orice preţ şi să demonstreze că e o învingătoare. "Hairspray" îşi are originile în filmul clasic cult al lui John Waters din 1988 şi în musicalul, cu acelaşi titlu, care a câştigat premiul Tony.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite