Nu rataţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Umor englezesc în Bruges Filmul regizorului Martin McDonagh te face să îţi doreşti să vizitezi cât mai repede frumosul şi liniştitul oraş Bruges din Belgia, cu străduţe pavate

Umor englezesc în Bruges

Filmul regizorului Martin McDonagh te face să îţi doreşti să vizitezi cât mai repede frumosul şi liniştitul oraş Bruges din Belgia, cu străduţe pavate încărcate de istorie, cu tot felul de clădiri medievale viu colorate, dar şi cu baruri selecte în care turistul îşi pierde urma timp de câteva ore.

În acest splendid oraş ajung Ray (Colin Farrell) şi Ken (Brendan Gleeson), doi asasini plătiţi, trimişi la „recreere“ după o misiune terminată prost. Ken este încântat de „priveliştile de basm“ şi de „partea culturală“ a oraşului Bruges, în schimb Ray se plictiseşte de moarte.

„In Bruges“ este genul de film care nu se uită niciodată pentru că toate motoraşele lui merg ca unse: actori (un Colin Farrell imaculat, un Brendan Gleeson delicios de amuzant şi un Ralph Fiennes necruţător în rolul „şefului exterminator“), un oraş de vis, o muzică ameţitoare, toate condimentate abundent cu umorul englezesc seducător al personajelor. Ce-ţi poţi dori mai mult?

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite